Prvá cirkevná škôlka v našom regióne

pridané: 17.08.2016

Komunitná nadácia Liptov za pomoci svojich darcov podala pomocnú ruku pri realizácii cirkevnej škôlky v našom meste. Liptovský Hrádok sa už od septembra bude môcť pochváliť novým, krásnym priestorom pre našich najmenších.
Pre projekt sa nadchlo veľa dobrých ľudí, ktorí spoločne dokázali premeniť nevyužitý priestor podkrovia kostola na útulnú materskú škôlku.

Dokončovacie práce stále pokračujú a preto ktokoľvek, kto by chcel priložiť ruku k dielu, môže. Každá šikovná ruka je vítaná.

KNL zriadila aj podporný nadačný fond, kde môžete poslať akýkoľvek dar a zaradiť sa medzi podporovateľov: 407018763/7500, VS: 900 001

Ďakujeme.

Jedno veľké poďakovanie v jesenných dňoch a začiatkoch materskej škôlky patrí p.Ing. Jaroslavovi Grygarovi a spoločnosti Whirpool Poprad, ktorá nás koncom minulého týždňa obdarovala automatickou práčkou pre projekt budovania prvej cirkevnej Materskej škôlky na území regiónu Liptov. Pán Grygar pred niekoľkými rokmi naštartoval firemné dobrovoľníctvo v regióne a my sme radi, že i keď pracuje mimo regiónu dokáže nám pomôcť a podať pomocnú ruku. Ďakujeme.