Symbolický šek odovzdaný

pridané: 24.08.2017

Komunitná nadácia Liptov sa svojimi aktivitami snaží zlepšovať život ľudí v Liptove a pomáhať ľuďom, ktorí to potrebujú.
Dnes sme na hokejovom zápase Lipt. Miluláš - Košice odprezentovali úspešné zavŕšenie myšlienky a snahy nášho priateľa Janka Kubáňa, ktorý chcel veľmi pomôcť rodine pani Dášky v zložitej životnej situácii.
Rodina žila normálnym životom, až kým sa s nimi osud ťažšie nezahral.
Ich príbeh oslovil viacerých ľudí, ktorí sa dali dokopy a vytvorili v spolupráci s Nadáciou fond na pomoc pre mladých športovcov - hokejistov. Dnes sme odovzdali symbolický šek v hodnote 2.200 EUR do tohto fondu.
Z vyzbieranej čiastky sa už malá časť použila na nákup tých najnutnejších vecí potrebných pre chlapcov pani Dášky.
Zvyšné prostriedky sú pripravené na podporu rodín a šikovných talentovaných hokejistov, ktorým môže osud rovnako nepríjemne vstúpiť do života a budú potrebovať aj materiálnu pomoc.
Ďakujeme touto cestou Dáške a jej rodine, že nás vpustili do ich súkromia a ich príbeh otvoril srdcia mnohých dobrých ľudí.
Ďakujeme všetkým partnerom a sponzorom, ktorí prispeli do vytvoreného fondu a aj najväčšiemu sponzorovi tohto fondu Jazykovej škole Kronelingua Liptovský Hrádok.
Ďakujeme zamestnancom a priaznivcom Funibaru Priehyba Jasná, ktorí nás v nedeľu hostili.
Ďakujeme Janovi Kubáňovi za jeho dobré srdce a šikovnosť.
Dáška, chlapci, nech sa Vám situácia zlepší.