Komunitné dni dobrovoľníctva 2017 - utorok

pridané: 27.06.2017

Druhý deň Komunitných dní dobrovoľníctva v Liptovskom Hrádku zaznamenal znovu veľa pozitívnej energie. Čistenie "Lesíka pri Belej" pokračovalo.

Dnes nám prišli pomôcť chlapci z Domu sociálnych služieb EDEN Liptovský Hrádok a spolu s nimi zamestnanci na čele s pani riaditeľkou Aďkou Šišilovou. Pán Kohút, predseda miestneho klubu SNS spolu so ženičkami z Matice Slovenskej nám prišli nielen pomôcť ale aj urobiť dobrú náladu. Pri čistení sa aj zaspievalo.
Posila prišla aj z Mestského úradu. Dobrovoľníci z Mestskej polície prišli spolu s pánom primátorom. Sila sa dnes skutočne zišla, pri odstraňovaní nahromadených kôp starých konárov.

Veľkým prekvapením pre mňa bola pomoc zo susedného mesta Liptovský Mikuláš. Michal Jurči si nielen prišiel zaspomínať na študentské časy, ktoré trávil v Liptovskom Hrádku, ale priložil aj ruku k dielu. Dnes sme mali aj dobrovoľníkov z firmy ESOX spol. s r. o. Uhorská Ves.
Obrovské ďakujem patrí aj obyvateľom okolitých domov susediacich s lesíkom, ktorí aj dnes prišli ochotne pomôcť nielen v dopoludňajších hodinách, ale práce pokračovali aj popoludní.

 

Ďakujem všetkým dnešným dobrovoľníkom. Znovu sme urobili spoločne kopec práce.