Hudba bez bariér

pridané: 28.01.2018

HUDBA BEZ BARIÉR

Obľúbená akcia Hudba bez bariér zverejňuje prvé dôležité informácie o svojej blížiacej sa jarnej edícii. Tentokrát sa „hudobná party” vráti v marci, konkrétne v piatok 23. 3. 2018. Zatiaľ čo predchádzajúce ročníky podujatia sa uskutočnili v Bratislave a v Banskej Bystrici, nadchádzajúca edícia sa bude konať v priestoroch Liptov arény Tatralandia v Liptovskom Mikuláši. Štvrté pokračovanie Hudby bez bariér podporia svojím vystúpením v dvoj hodinovom programe viaceré osobnosti, ktoré toto podujatie koncertmi podporujú už tradične každý rok: speváčky Celeste Buckingham a Sima Martausová, spevák Martin Harich, kapely Polemic a King Shaolin a gitarista Dávid Bílek. Prvýkrát sa v line-upe podujatia objavuje meno speváčky Katky Knechtovej či muzikálovej herečky Kataríny Ivankovej v sprievode s folklórnym súborom Majerán Liptovský Hrádok.

Miesto podujatia: Liptov Aréna, Ráztocká 21, 031 05 Liptovský Mikuláš-Liptovská Ondrašová, GPS: 49.107436, 19.573878. Budova Liptov arény bude pre Vás otvorená už od 16:45.

Cena vstupenky: státie: 12,- € ; sedenie: 20,- €; ZŤP – len vozičkár na invalidnom vozíku má vstup zdarma (vstupenky pre doprovod vozičkárovi má plnú cenu lístka).