Poďakovanie Barlatóncom

pridané: 04.06.2019
Milí priatelia Barlatónci,

v rámci programu „Spájame sa pre dobré veci a spoločne Dávame Dobro Druhým“ sa do podujatia Barlatón 2019 zapojilo takmer 630 zdravých i zdravotne znevýhodnených, športovcov aj nešportovcov, peších, bežcov a cyklistov a vyzbieralo sa 5.390 EUR.

Svojou účasťou ste tak pomohli desaťročnému Dávidkovi Šarlákovi z Ivachovej, ktorý sa narodil predčasne s diagnózou DMO a mal postihnuté obe nôžky a pravú rúčku. Dávidko je bojovník: má len 10 rokov a už podstúpil až 4 operácie a tú piatu, bude môcť absolvovať aj vďaka vám všetkým, ktorí ste boli súčasťou Barlatónu 2019. Spoločne sme mu prispeli sumou 3 tisíc EUR. V mene Komunitnej nadácie Liptov, ako aj v mene rodiny Šarlákovcov, vám srdečne ďakujeme.

Zároveň sme mohli vďaka štartonému poskytnúť dar v hodnote 1 tisíc EUR aj Klubu sklerózu multiplex Liptovský Mikuláš a 1 tisíc EUR hendikepovanému športovcovi Mariánovi Ligdovi a jeho OZ na podporu hendikepovaných športovcov. Zvyšok štartovného poputuje na zakúpenie mobilného bazénového zdviháku pre hendikepovaných, pretože spoločne "búrame bariéry".

Tento ročník prekonal naše očakávania s rekordným počtom účastníkov. Veríme, že vy ste sa cítili príjemne a drobné organizačné chybičky nám prepáčite. V prípade, že sa vám neušla medaila či tričko a veľmi by ste ho chceli mať, prosím kontaktuje nás a my sa pokúsime to napraviť.

Aj vďaka generálnym partnerom Rettenmeier Tatra Timber Liptovský Hrádok a ZP Dôvera, ako aj vďaka mnohým ďalším partnerom, sme mohli pre vás zabezpečiť peknú akciu plnú emócii a zážitkov. Akékoľvek spätné reakcie k organizácii podujatia, nám môžete napísať na e-mail: mrlianova@knl.sk

Fotoarchív aj promo video bude čoskoro sprístupnení na web stránke www.knl.sk a na FB KNL.

Ešte raz jedno veľké ĎAKUJEME

organizačný tím KNL