Komunitné dni dobrovoľníctva 2017 - streda

pridané: 28.06.2017

Tretí deň Komunitných dní dobrovoľníctva a počasie nám aj dnes minimálne dopoludnia vyšlo. S dievčatami z Domu sociálnych služieb sme vyhrabličkovali to, čo sme včera už nestihli. Chodníky sú miestami tak čisté, že radosť po nich chodiť. Ďakujeme dievčatá skvelá práca.

Štyria dobrovoľníci z 3.F SOŠE Liptovský Hrádok nám pomohli doplniť aj piesok na detské ihriská po meste. Nestihli sme všetky, ale zamestnanci Technických služieb to dokončia a nový piesok bude doplnený do každého detského ihriska v meste. Aj takto sa skrášľuje naše mesto. Ďakujeme chlapci.

A dokončilo sa aj maľovanie adoptovaných kvetináčov . O ich farebné prevedenie sa postarali deti zo Základnej umeleckej školy Liptovský Hrádok. No nevyzerajú úžasne s tými rozkvitnutým kvietkami?

Večer nádherne všetko dočistila letná búrka a my môžeme spokojne oddychovať a do ďalšieho ročníka plánovať. Napíšte nám Vaše postrehy a podnety na knl@knl.sk, heslo Komunitných dní dobrovoľníctva v Liptovskom Hrádku: Mesto je obrazom ľudí, ktorí v ňom žijú.

Ďakujeme.