Výhercovia TOMBOLY

pridané: 01.06.2021

Poznáme mená výhercov Barlatónskej TOMBOLY 2021. Vďaka partnerom sme tento rok mohli venovať a potešiť až 28 vyžrebovaných účastníkov.

28 vyžrebovaným z registrovaných je Tomáš Fliega. Získava produkty spoločnostiLikegroup Lipt. Hrádok.

27 vyžrebovaným z registrovaných jeAndrej Ohraďan. Získava 10 EUR poukážku na nákup tovaru v Papierníctve PANDA Liptovský Hrádok.

26 vyžrebovaným z registrovaných jeZuzana Pálenčárová.Získava 10 EUR poukážku na nákup tovaru v Papierníctve PANDA Liptovský Hrádok.

25 vyžrebovaným z registrovaných jeMilka Čerňanská.Získava 10 EUR poukážku na nákup tovaru v Papierníctve PANDA Liptovský Hrádok.

24 vyžrebovaným z registrovaných jeVladko Broska. Získava darčekové predmety od spoločnosti Istrofinal a. s. Žilina.

23 vyžrebovaným z registrovaných jeZuzana Zadrabajová. Získava darčekové predmety od spoločnosti Istrofinal a. s. Žilina.

22 vyžrebovaným z registrovaných jeKvetka Légerská. Získavapoukážku na thajskú masáž od salónu TAN WAWAN Liptovský Mikuláš.

21 vyžrebovaným z registrovaných je Lucia Borsíková. Získava poukaz na večeru pre dve osoby v Kolibe Bystrina Demänovská Dolina.

20 vyžrebovaným z registrovaných je Zuzana Habaj. Získava darčekové predmety spoločnosti St. Nicolaus Liptovský Mikuláš.

19 vyžrebovaným z registrovaných je Anna Kotorová. Získava darčekové predmety spoločnosti St. Nicolaus Liptovský Mikuláš.

18 vyžrebovaným z registrovaných je Igor Slabej. Získava darčekový kôš so zdravými potravinami od BIOtopky Liptovský Mikuláš.

17 vyžrebovaným z registrovaných je Drahomír Krčmárek. Získava 5 vstupov do KRYO komory v KRYO centre Liptovský Mikuláš.

16 vyžrebovaným z registrovaných je Tomáš Kaliský. Získava 10 vstupov do KRYO komory v KRYO centre Liptovský Mikuláš.

15 vyžrebovaným z registrovaných je Michal Piovarči. Získava 50 EUR poukážku na nákup v Intersport. Cenu venovala TESLA a. s. Lipt. Hrádok.

14 vyžrebovaným z registrovaných je Dorota Luticová. Získava 50 EUR poukážku na nákup v Intersport. Cenu venovala Player s. r. o. L.Mikuláš.

13 vyžrebovaným z registrovaných je Zuzana Kralčiaková. Získava 50 EUR poukážku na nákup v Intersport. Cenu venovala Player s. r. o. L.Mikuláš.

12 vyžrebovaným z registrovaných je Vladimíra Kišová. Získava 25 EUR poukážku na nákup v predajni LIDL Slovensko.

11 vyžrebovaným z registrovaných je Matej Korec. Získava 25 EUR poukážku na nákup v predajni LIDL Slovensko.

10 vyžrebovaným z registrovaných je Martina Ilavská. Získava 25 EUR poukážku na nákup v predajni LIDL Slovensko.

9 vyžrebovaným z registrovaných je Ján Vozár.Získava 25 EUR poukážku na nákup v predajni LIDL Slovensko.

8 vyžrebovaným z registrovaných je Alena Štorová.Získava 25 EUR poukážku na nákup v predajni LIDL Slovensko.

7 vyžrebovaným z registrovaných je Viliam Kusý. Získava 25 EUR poukážku na nákup v predajni LIDL Slovensko.

6 vyžrebovaným z registrovaných je Monika Luticová. Získava 25 EUR poukážku na nákup v predajni LIDL Slovensko.

5 vyžrebovaným z registrovaných je Anna Fáberová.Získavá wifi router od spoločnosti Fibris Liptovský Hrádok.

4 vyžrebovaným z registrovaných je Milan Majerík. Získava tablet Galaxy Tab A od spoločnosti DELTECH a. s. Liptovský Mikuláš.

3 vyžrebovaným z registrovaných je Annamaria Črepová. Získava knihu Liptov, tričko a fľašu vína od spoločnosti DELTECH a. s. Liptovský Mikuláš.

2 vyžrebovaným z registrovaných je Ema Pavlíková. Získava športové hodinky GARMIN. Cenu do súťaže nám venovala SVI Slovakia s. r. o. L.Hrádok.

1 vyžrebovaným z registrovaných je Ivan Mikyta.Získava automatickú práčku od spoločnosti Whirlpool Slovakia spol. s. r. o.

 

Všetkým srdečne blahoželáme a partnerom, ktorí venovali ceny veľmi pekne ďakujeme. Verím, že sa o rok vidíme v regálne podobe Barlatónu 2022.