Dražba bicykla Petky Vlhovej

pridané: 26.05.2024

Dražba bicykla  Petry Vlhovej

Komunitná nadácia Liptov v spolupráci so spoločnosťou Player, s.r.o prevádzkovateľ špecializovanej bicyklovej predajne JOYRIDE Liptovský Mikuláš organizovala DOBROčinnú online dražbu horského bicykla SPECIALIZED EPIC COMP CARBON 29 2019, na ktorom trénovala olympijská víťazka Petra Vlhová aj s jej originálnym podpisom.

Dražba prebiehala dva týždne a bicykel sa vydražil za sumu 2 300 Eur. Výťažok z dražby bol rozdelený pre zdravých či zdravotne znevýhodnených športovcov.

  • Betka Kubová - 500 Eur
  • Samo Daraboš - 500Eur
  • Denis Knapčok - 500 Eur
  • Snowboardová akadémia Klaudie Medlovej - 800 Eur

JOYRIDEje špecializovaná predajňa zameraná na zn. SPECIALIZED a TREK v Liptovskom Mikuláši, ktorá v sebe skrýva mnoho: kvalitné bicykle, skvelú komunitu, know-how a dôraz na detail. Najdôležitejšie však je, že ich vzťah so zákazníkom sa pri odchode z predajne nekončí, ale začína. Kľúčová je pre nich dôvera, ktorú im zákazník dáva, a vzťah, ktorý s ním postupne buduje. Nie je to len o predaji bajkov ale aj o JOYRIDE SERVIS Happy Hours - zákazníkom priamo pred predajňou na cyklochodníku zadarmo skontrolujú bicykel. JOYRIDE Servis Happy Hours. Zákazníci si môžu aj požičať a testovať e-biky zn. TREK i SPECIALIZED,  a v tejto sezóne začali aj s požičiavaním cestných bicyklov.

 

 

 

 

Dokumenty na stiahnutie